Kostholdsveiledning

Vi kan hjelpe deg med å nå dine mål! Vi tar oppdrag fra personer som ønsker å gå ned eller opp i vekt, de som ønsker å endre noe spesifikt ved kostholdet sitt i forhold til allergier eller problemer forbundet med mat, eller de som enkelt og greit ønsker mer energi og overskudd i hverdagen. 

.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi satser spesielt sterkt på at dette skal være en livsstilsendring, og ikke bare en midlertidig diett. Vi tilbyr både kostholdsveiledning og kostholdsplaner, begge ment som veiledende hjelpemidler på veien mot å nå målene dine. Dersom du ønsker å gå ned eller opp i vekt, spise mer variert, nå næringsbehovet ditt for spesifikke næringsstoffer, senke risikoen for utviklingen av diverse livsstilssykdommer, eller enkelt og greit bare få mer overskudd i hverdagen, hjelper vi deg gjerne! 

Vi har også kompetanse til å hjelpe personer, enten via å besvare spørsmål i kommentarfeltet, via kostholdsveiledningen, kostholsskjemaet eller på mail, som av ulike grunner trenger spesialkost som følge av graviditet, allergier/intoleranser, mageproblemer, diabetes o.l. Du kan også stole på at våre anbefalinger er i tråd med norske anbefalinger, og er oppdatert i forhold til siste kunnskap på det aktuelle området. 

.

Våre tjenester

Kostholdsveiledning: vi gir deg gode råd for å hjelpe deg på riktig vei mot målet ditt. Dette innebærer en analyse av ditt nåværende kosthold, med tips og kommentarer til forbedringer og endringer for å nå ditt mål, samt en graf som viser næringsinntaket ditt av alle mikro- og makronæringsstoffer av interesse for en hel dag. Du vil også motta ulike brosjyrer med informasjon og tips rettet spesielt mot utfordringene i ditt kosthold. 

Pris: 199,-        

–                                            

Kostholdsplan: du vil få en skreddersydd kostholdsplan med fem forslag til frokost, lunsj, middag og kvelds, samt ulike mellommåltider, ut i fra ditt mål med kostholdsendringen og dine matvarepreferanser. Måltidene vil være lagt opp etter din timeplan, med forbehold om visse endringer, i tillegg til at vi i enighet kommer frem til aktuelle matvarer som kan benyttes/ikke benyttes. Næringsinnholdet i de ulike måltidene i planen er nøye beregnet, og alt er tilrettelagt for å hjelpe deg mot ditt mål. 

Planen er ment som et hjelpemiddel for å peke deg i riktig retning, og du velger selv hvor lenge du føler det er nødvendig å bruke den. Da det store målet for kunder som kontakter oss ofte er en livsstilsendring, er det meningen at planen skal hjelpe deg å komme inn i gode vaner, samt gi deg bedre kunnskap om ulike matvarer, frekvens av måltid, og ulike måltidssammensetninger som er gunstige for å nå ditt mål. Når du føler du har kontroll på dette, og ulike (del)mål eventuelt er nådd, kan du vike bort fra planen i større grad, og ta egne og gode beslutninger om kostholdet ditt som gagner egen helse i større grad enn dine gamle beslutninger ville ha gjort. 

Pris: 499,-

Oppfølging: vi tilbyr også oppfølging til både kostholdsveiledning og kostholdsplan dersom dette er ønskelig. Da vil vi se på endringer, utfordringer du opplever etter at du har fått kostholdsveiledning eller din kostholdsplan, samt kommer med tilbakemeldinger om eventuelle forbedringer og endringer.

Pris: 99,-

.

For å få tilpasset et best mulig opplegg, samt gi tips og råd som er aktuelle for akkurat deg, ønsker vi mest mulig relevant informasjon. Du vil få tilsendt et kartleggingsskjema vi ønsker du skal fylle ut, slik at vi kan gi deg best mulig veiledning. Dette innebærer bla. alder, vekt, høyde, allergier, livssituasjon, matpreferanser, og mål. Du vil også få tilsendt et skjema der du blir bedt om å registrere matinntaket ditt over de 4 neste dagene. Det er viktig at dette representerer hverdagskostholdet ditt, og er ment som en pekepinn for oss for å finne ut hva som må endres på. Alt dette vil du få informasjon om din i første mail.

All informasjon vil selvfølgelig bli behandlet konfidensielt.

.

Kontakt oss gjerne gjennom skjemaet under, eller direkte på e-post balansertebiter@gmail.com

 –

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt oss