Enkel og smakfull dessert- på grillen!

Det siste innlegget i temauken om grillmat er et tips til en god og enkel dessert fra grillen. Når det kommer til å grille frukt er det flere ting som funker, blant annet ananas, vannmelon og banan. Denne desserten består av banan, og det gjør den også relativt sunn i forhold til mange andre desserter, dersom du ønsker et litt sunnere alternativ til dessert i sommer.

Til tre personer trenger du

  • 3 bananer
  • minimarshmallows eller oppkuttede vanlige marshmallows
  • Sjokolade- mørk eller lys etter ønske
  • Peanøtter

grilluke1

Kutt bananene opp på midten og stapp nedi ønsket mengde fyll, jeg annbefaler litt mer enn det jeg tok her. Legg deretter aluminiumsfolie under bananene og grill dem i ca 10 minutter eller til sjokoladen og marshmallowsen er smeltet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *