Middag på 20 minutter!

Quesadilla! For alle som ikke liker å bruke lang tid på middagen passer denne retten perfekt. Smakfull, enkel, rask, billig og sunn! Man kan variere den med nesten hva man vil, og velger selv hvor “sunn” man vil gjøre den. Denne oppskriften passer for 1-2 personer, og er dermed perfekt for alle studenter!

 

image2

Oppskrift 

– 1 kyllingfilet
– 2 tortillalefser
– salsasaus/pizzasaus
– 1/2 rød løk
– paprika
– 1/2 chilli
– revet ost
-oregano & chillikrydder

Sett ovnen på 175 grader. Legg tortillalefsen(e) på et stekebrett med bakepapir i bunnen. Smør begge med enten salsasaus eller annen ønsket saus/dressing. Finhakk løk, chilli og paprika og legg på halve lefsen(e). Stek kyllingen og legg over grønnsakene, altså på halve lefsen(e). Riv opp ost og strø over. Krydre med valgfrie krydder, jeg benyttet oregano og chillikrydder. Stekes i ovnen i 10-15 minutter. Serveres med en liten salat og evt. litt salsasaus.

Ønsker du å gjøre retten sunnere, kan du benytte deg av fullkornslefser, smøre lefsene med salsasaus (svært kalorifattig), samt bytte ut osten med lett-ost. Smakfull blir den uansett!

Enjoy! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *