Oppskrift: Tikka masala

Inneholder sponsede produkter

I dag tenkte vi å dele oppskriften på en enkel kosemiddag, som passer godt til både hverdag og helg, nemlig indisk Tikka Masala. Vi brukte produkter fra Masala Magic, som er kvalitetsrike og gode produkter du får kjøpt i vanlige matbutikker. For å si det enkelt: det smakte utrolig godt! 

Nanbrødet vi brukte er faktisk nylig kommet på markedet, og er det første nanbrødet som er både egg- og laktosefritt. I tillegg hadde vi indisk flatbrød som er både gluten og laktosefritt, tikka masala saus og daddel chutney. Disse produktene var supergode, og er perfekte for allergikere eller deg med en intoleranse, eller dersom du bare ønsker å unngå egg og melk av andre grunner. Det hjelper nok også på matlagingsmotivasjonen at de har utrolig fint design på produktene sine, og er lett å legge merke til i butikkhyllene.

Dette trenger du:

– Kylling

– Masala Magics Tikka Masala saus og Daddel Chutney

– Cremé Fraiche eller fløte

– Koriander (valgfritt)

– Masala Magics nanbrød og flatbrød

– Mangosalat, oppskrift finner du her.

Vi lagde først salaten, før vi deretter kuttet ca 600 gram kylling i biter og stekte den. Da kyllingen var stekt tilsatte vi tikka masala miksen og creme fraiche i pannen. Her kan det være lurt å tilpasse mengden creme fraiche litt etter hvor sterk mat du liker. Sausen i seg selv er sterk, noe som er digg med indisk, men om du vil ha litt mildere saus tar du mer creme fraiche. Det står også anvisning på boksen om anbefalte mengder av de ulike varene. Deretter er det bare å varme nanbrødet noen minutter i ovnen, samt flatbrødet i 30-40 sekunder. Veldig enkelt og veldig godt! Nan brødene var utrolig saftige og smaksrike og veldig gode å dyppe i både tikka masala sausen og daddel chutnyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *