Vegetarlasagne med cottage cheese

Næringsrik og veldig smakfull lasagne helt uten kjøtt. Denne oppskriften er nok til 4-5 personer, og smaker like godt om du varmer den opp igjen 1-2 dager etter den ble laget. Oppskriften har jeg lånt fra Tine, men med noen endringer. 

Ingredienser

  • 2 rødløk
  • 4 gulrøtter
  • 200g sellerirot
  • 1 paprikaimg_8133
  • 1 boks hermetisk tomat
  • 1/2 boks tomatpuré
  • 1-2 beger Cottage Cheese
  • 3 dl melk
  • 1 ts salt
  • litt pepper
  • 1 ts oreganokrydder
  • Lasagneplater av fullkorn
  • 1 grønnsaksbuljongterning
  • Revet ost på toppen

Fremgangsmåte

♥ Stek grovhakket løk til den blir gylden. Tilsett deretter grovhakket paprika. Rasp sellerirot og gulrøtter med rivjern, og legg det til på stekepannen.

♥ Smuldre grønnsaksbuljongterningen slik at den blir til et pulver. Rør i tomatpuré, hermetiske tomater, krydder, buljong og melk, og la det koke opp. La det deretter småkoke i 5 minutter.

♥ Begynn med lasagneplater i bunnen av en ildfast form. Legg deretter grønnsakssaus over, for så å toppe med Cottage Cheese. Repeter lagene til det er tomt med ingredienser. Toppes med revet ost.

♥ Stekes i ca. 30 minutter på 225°C.

img_8140

Server gjerne med en god salat og/eller brød.

Enjoy! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *