Tomatsalsa

En god og hjemmelaget tomatsalsa passer til det meste, enten det er til tapas, fiskemiddagen eller til en saftig burger. Det finnes utallige måter å variere den gamle grunnoppskriften med tomater og løk på, og her har jeg funnet én variant som definitivt gav mersmak!

Oppskrift

  • 5 modne tomater
  • 1 stor rødløk
  • 1 vanlig gul løk
  • 1 rød chilli
  • en håndfull bladpersille og koriander
  • 1-2 ss olivenolje eller balsamico
  • salt og pepper
  • 1 lime

Fremgangsmåte: skjær tomater, rødløk og gul løk i små terninger. Her tenkte jeg at dess mer finhakket, dess bedre. Finhakk chilli, bladpersille og koriander. Legg alt i en bolle, og tilsett saften av en lime og 1-2 ss olivenolje. Smak deg frem med salt og pepper i til slutt.

 img_7999

PS: når du blander alt sammen kan bollen bli seende ganske grisete ut. Dersom du skal servere salsaen til en “finere” anledning, kan du med fordel bruke en vanlig bolle til tilberedning, og heller flytte salsaen over til en finere bolle når du er ferdig.

Enjoy! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *