Havrebrød

Denne oppskriften er god! Havrebrødet passer supert til både frokost, lunch og kvelds, og tar bare ti minutter å lage. Her er det også fritt for å variere og prøve seg frem med ulike pålegg. Selv har jeg falt for en variant med halve brødet med jordbærsyltetøy, og andre halvparten med noen skiver ost, kyllingskinke og paprika. Brødet passer like godt til liten som til stor!

Oppskrift

♥ 20 g havregryn

♥ 40 g havremel

♥ 1 ss mager kesam

♥ 1 egg

♥ 1 ts bakepulver

♥ 1/2-1 ts kardemomme

Bland alt sammen. Mos røren ut til en stor “pannekake” på et bakepapir. Stekes midt i ovnen på 180 grader i 7-9 minutter.

IMG_7946

Kos deg! 😋🍴

5 thoughts on “Havrebrød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *